Agentia Nationala a Achizitorilor din Romania
Statut
Agenda/Evenimente
Parteneri
Articole/Analiză
Link-uri utile
Protocol de colaborare între ANRMAP și ANSA
Dezbatere publica: Modificarea SEAP - nevoi ale utilizatorilor
Dezbatere publica: Regimul incompatibilitatilor alesilor locali
 

Sorin Fusea

Sorin Fusea

Profesie:
Avocat specializat in domeniul comercial - penal

Calificare:
Jurist, economist

Specializări post-universitare:
Master în Criminalistică
Doctorand în drept

Apartenenţă la Organisme Profesionale:

  • Membru fondator al Asociației Naționale a Specialiștilor în Achiziții Publice (ANSA)
  • Membru al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR)
  • (prin ANSA) Membru al Consiliului Național Consultativ pentru Achiziții Publice

Calificări cheie:

Domnul Sorin Fusea este specializat in achiziţii publice, privatizare şi piaţă de capital, avand o vastă experienţă în coordonarea proiectelor vizand aplicarea legislativă a principiilor liberei concurenţe şi eficienţei utilizarii fondurilor.

A gestionat pregătirea și implementarea documentaţiilor pentru organizarea procedurilor de achiziţii publice în domeniul infrastructurii şi are o experienta de peste 10 ani in cadrul unor organe de control financiar si penal (Curtea de Conturi, Departamentul de Control al Guvernului, PNA/DNA).

Ca urmare a exerienţei obţinute în cadrul acestor instituţii, Sorin Fusea a fost solicitat în participarea ca speaker sau moderator la proiecte internaţionale şi conferinţe dedicate segmentului economic şi juridic. De asemenea, a gestionat realizarea unor Ghiduri operaţionale în două proiecte finanţate de U.E.

Acesta dispune de excelente abilităţi în gestionarea problemelor ce ţin de implementarea contractelor, având o recunoaştere a abordării acestora din perspectivă juridică cât şi economică, activând pe un domeniu de nişă al dreptului penal-comercial.

Ca urmare a activităţii în cadrul organizaţiei profesionale în care are calitatea de fondator a obţinut o bună cunoaştere a modului de lucru al organismelor financiare europene, fiind în situaţia de a manageria proiecte complexe.

Prin A.N.S.A. a fost implicat în realizarea propunerilor legislative de modificare a OUG nr. 34/2006 şi a normelor de aplicare a legislaţiei în materia achiziţiilor publice. Incepand cu luna februarie 2014 dl. Sorin FUSEA s-a alaturat echipei de avocati Dan Nastrut&Asociatii şi gestioneaza dosare complexe derivate din activităţi privind utilizarea fondurilor naţionale si europene.

 
 
Copyright © 2011 ANSA - All Rights Reserved Web design Bucuresti