Discutii pe subiectul achizitiilor publice

PROPUNERE TEHNICA

PROPUNERE TEHNICA

Mesajde sorin batrinu » Joi Sep 08, 2016 10:42 am

Buna ziua,
Va rugam sa ne precizati punctul Dumneavoastra de vedere cu privire la procedura de Licitatie deschisa online, achizitie "Solutii de perfuzii - CPV 33692400-1", anunt nr. 168808/21.07.2016.
Mentionam ca am incarcat atat documentele de calificare, alte documente, cat si propunerea tehnica la lotul nr. 10, iar la celelalte loturi am incarcat doar APP-ul sau adresa de reautorizare a medicamentului ofertat.
Am mentionat de asemenea in cadrul folderului "Criterii de calificare" ca toate documentele au fost incarcate pentru toate loturile la lotul nr. 10.
Dupa cum bine stim cu totii, pentru a usura atat munca operatorului economic, cat si a autoritatii contractante, documentele de calificare se incarca la un singur lot, inclusiv propunerea tehnica centralizata.
Atasam prezentei si informarea venita din partea autoritatii contractante cat si propunerea tehnica (pe care o regasiti si in cadrul procedurii).
Asteptam punctul Dumneavoastra de vedere.
Multumim.
Fişiere ataşate
PROPUNERE TEHNICA SP V BABES TM.pdf
Propunere tehnica centralizata
(310.99 KiB) Descărcat de 564 ori
informare Alfa Medical.pdf
informare primita de la spital
(44.49 KiB) Descărcat de 575 ori
sorin batrinu
 
Mesaje: 1
Membru din: Joi Sep 08, 2016 10:34 am

Re: PROPUNERE TEHNICA

Mesajde Roxana Crina » Mie Oct 05, 2016 8:42 pm

Buna seara,

Ne cerem scuze pentru întârzierea raspsunsului. Am intrat pe SEAP si am vazut ca procedura este atribuita, de unde trag concluzia ca nu ati mers mai departe cu depunerea unei contestatii.

Acum, pentru ca subiectul este de interes pentru toti cei care lucram in achizitii, am nevoie de mai multe detalii pentru a intelege cum ati procedat. La momentul la care ati depus oferta, trebuia sa se urce pentru fiecare lot in parte propunerile tehnice, financiare si documentele de calificare si dvs le-ati urcat doar la un sigur lot pe toate motiv pentru care ati fost descalificat?

Pretul a fost urcat pentru fiecare lot in parte?

Desi e tardiv, vom folosi subiectul propus de dvs ca si studiu de caz pentru a-l discuta cu ceilalti colegi daca si dvs sunteti de acord.

Va multumesc,

Roxana
Roxana Crina
 
Mesaje: 3
Membru din: Mie Oct 05, 2016 8:11 pm

Înapoi la Forum Achizitii Publice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori