Discutii pe subiectul achizitiilor publice

Amendamentele propuse

Amendamentele propuse

Mesajde KimBao » Lun Dec 15, 2014 1:04 am

Salutare tuturor. Sunt un biet boboc pe taramul achizitiilor publice, astfel incat va rog sa aveti ingaduinta in cazul in care raspunsul la intrebarea la care caut raspuns este mult prea la indemana, ori evident.

Asadar, am participat la o licitatie pentru prestarea unui serviciu, AC fiind o primarie. Am fost declarat castigator, iar acum astept de vreo 4 luni semnarea contractului. In cuprinsul ofertei facute, am propus modificarea anumitor clauze din contract, sub forma unor amendamente. Din cate am inteles de la AC, urmeaza a fi semnata forma contractului din documentatia de atribuire, fara a fi inglobate si amendamentele mele. Sa inteleg ca contractul nu este contract, ci doar un act de adeziune? Exista reguli de procedura pentru negocierea contractului sau negocierea este doar un mit?

Si mai e o ciudatenie. Redeventa este de 25% din incasari, insa nu mai putin de 100.000 lei, iar pentru atribuirea punctajului urmau a fi comparate preturile in lei fara TVA. Eu am ofertat o suma fixa in lei. Asta inseamna ca va trebui sa platesc aceasta suma, ori si 25% din incasari?

Va multumesc.
KimBao
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Dec 15, 2014 12:37 am

Înapoi la Forum Achizitii Publice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori