Discutii pe subiectul achizitiilor publice

Achizitii centralizate - directii de actiune M.S.

Achizitii centralizate - directii de actiune M.S.

Mesajde admin » Joi Mar 06, 2014 4:35 pm

Printr-un act administrativ normativ – Ordinul nr. 213/2014, Ministerul Sanatatii a stabilit ca specificaţiile tehnice din cadrul documentaţiilor de atribuire aferente procedurilor de achiziţii centralizate de medicamente, materiale sanitare, echipamente medicale, echipamente de protecţie, servicii, combustibili şi lubrifianţi pentru parcul auto vor fi postate pe site-ul Ministerului Sănătăţii la rubrica "Informare" - secţiunea "Noutăţi" şi la secţiunea "Achiziţii Publice".

Înțelegem ca dezbaterea acestor specificații se fa realiza în 2 etape, prima fiind derulata in termen de 14 zile – publicarea pe site MS si obtinerea de feedback, iar a doua declansata printr-un comunicat in care se va anunta data sustinerii dezbaterii publice si specificatiile revizuite ca urmare a sugestiilor facute de cei interesati.

ANSA va participa la dezbaterea publica a acestor specificatii, astfel ca orice sugestie venita din partea celor care activeaza in domeniu este bine venita.

In plus, asteptam cu interes ca Ministerul sa transparentizeze acest domeniu prin invitarea la dialog atat a operatorilor, dar si a ONG-urilor care monitorizeaza aplicarea politicilor publice in sanatate.
admin
Site Admin
 
Mesaje: 106
Membru din: Vin Oct 07, 2011 10:41 am
Localitate: Bucureşti

Înapoi la Forum Achizitii Publice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator