Agentia Nationala a Achizitorilor din Romania
Statut
Agenda/Evenimente
Proiecte
Parteneri
Articole/Analiză
Galerie foto
Link-uri utile
Protocol de colaborare între ANRMAP și ANSA
Dezbatere publica: Modificarea SEAP - nevoi ale utilizatorilor
Dezbatere publica: Regimul incompatibilitatilor alesilor locali
 
Pentru inscrierea in Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii, completati on-line formularul de inscriere de mai jos:

1. Formular de inscriere in Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii (Persoana Fizica)

2. Formular de inscriere in Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii (Persoana Juridica)

sau

descarcati formularul de inscriere in Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii pentru persoanele juridice sau persoanele fizice.


Inscrierea in Asociatie va fi realizata ca urmare a completarii si transmiterii formularului de inscriere, ulterior achitarii unei taxe de inscriere astfel:

a) In cazul persoanelor fizice 100 lei in contul RO95RNCB0480124536830001 deschis la BCR Agentia Dinicu Golescu - Bucuresti

b) In cazul persoanelor juridice 200 lei in contul RO95RNCB0480124536830001 deschis la BCR Agentia Dinicu Golescu - Bucuresti.

Calitatea de membru asociat va fi pusa in discutie si aprobata in prima adunare generala a asociatilor ulterioara depunerii inscrisurilor care raspund cerintelor stabilite prin statutul Asociatiei.

Pentru buna desfasurare a activitatilor Asociatiei, persoanele care au calitatea de membru titular sau membru corporativ vor achita o cotizatie anuala de 100 lei - pentru persoanele fizice, respectiv 150 lei - pentru persoanele juridice.

Cotizatia anuala poate fi platita si in doua transe semestriale.
 
Copyright © 2011 ANSA - All Rights Reserved Web design Bucuresti